Groepsaccommodatie Gederland - Groepshuis.comGroepshuis.com

Groepsaccommodatie Gederland

Groepsaccommodatie Gelderland

Op vakantie in Gelderland? Op groepshuis.com staat voor iedereen de geschikte Groepsaccommodatie Gelderland. Of u nu opzoek bent naar een accommodatie voor 1 persoon of een groepsaccommodatie Gelderland voor personen, op Groepshuis.com bent u aan het juiste adres. In samenwerking met onze partner Belvilla bieden wij ruim 200 vakantiehuizen, groepsaccommodaties en appartementen aan in Gelderland. Een vakantiehuis of groepsaccommodatie in Gelderland biedt u een prima uitvalsbasis voor een leuk dagje uit,

Groepsaccommodatie Veluwe

Gelderland staat o.a. bekend om de Veluwe. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Kröller-Müller museum en Nationaal Park de Hoge Veluwe. U kunt er ook voor kiezen om zelf een mooie wandeling te maken vanuit uw groepsaccommodatie op de Veluwe. Op de Veluwe bieden wij ruim 100 woningen aan van 1 tot 30 personen. Naast mooie woningen kunt u ook verblijven op een woonboot.

Villa’s in Gelderland

Wilt u verblijven in luxe tijdens uw vakantie? Dan kunt u kiezen voor een mooie villa in Gelderland. De villa’s zijn voorzien van luxe voorzieningen zoals een bubbelbad, zwembad en ruime tuinen. In de tuin kunt u lekker genieten van een heerlijke avond met een vuurtje voor de warmte. De villa’s in Gelderland worden over het algemeen niet verhuurd aan groepen jongeren en studenten. Deze villa’s zijn uitermate geschikt voor families en gezinnen met kinderen.

Woningen voor mindervalide

Groepshuis.com biedt een kleine selectie woningen en groepsaccommodatie voor mindervalide. De woningen beschikken over een extra brede doorgang, aangepaste toiletten, hebben meesteal geen drempels en in sommige gevallen verhoogde bedden. Zo bieden wij voor iedereen een geschikte accommodatie.

Wensen? Geef het door

Heeft u speciale wensen? Geef het aan ons door. Wij kunnen u adviseren. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Zo weet u wat uw groepsaccommodatie gaat kosten. U kunt contact met ons opnemen via de e-mail op info@groepshuis.com of telefonisch 036-5370011. Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte groepsaccommodatie in Nederland of de Ardennen.

Groepsaccommodatie Gelderland

  • Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht