Groepsaccommodatie Noord-Holland - Groepshuis.comGroepshuis.com

Groepsaccommodatie Noord-Holland

Groepsaccommodatie Noord-Holland

Groepshuis.com is al jaren specialist in in het aanbieden van Groepsaccommodaties. In Noord-Holland bieden wij diverse woningen aan voor 2 personen maar u vindt bij ons ook groepsaccommodatie tot 32 personen. Een groepsaccommodatie Noord-Holland is een ideale plek voor een leuke vakantie aan de kust, op Texel of juist in de Beemster Polder. Binnen het aanbod van groepsaccommodaties in Noord-Holland vindt u ruim 500 verschillende woningen. Alle woningen bieden wij aan in samenwerking met onze partner Belvilla

Vakantie Texel

Het Waddeneiland Texel behoort tot Noord-Holland en is bij veel mensen geliefd om een korte vakantie door te brengen of juist een lang verblijf in de zomer. Een vakantie op Texel begint uiteraard met het vinden van de juiste accommodatie voor uw verblijf. Wij bieden diverse vakantiehuizen en groepsaccommodaties aan op Texel. De grootste woning welke wij aanbieden op Texel is voor 20 personen. Dit huis is ideaal voor families die op Texel komen voor een familieweekend.

Bezienswaardigheden Noord-Holland

Bij uw verblijf in een groepsaccommodatie Noord-Holland heeft u veel mogelijkheden om te gaan. Vanuit uw groepsaccommodatie Noord-Holland kunt ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan de Zaanse Schans, de Beverwijkse Bazaar of het Zuiderzee Museum in Enkhuizen. Als u meer van de stad houd kunt u vanuit uw groepsaccommodatie Noord-Holland ook kiezen om een bezoek te brengen aan Amsterdam of Haarlem.

Woningen voor mindervalide

Groepshuis.com biedt een kleine selectie woningen en groepsaccommodatie voor mindervalide. De woningen beschikken over een extra brede doorgang, aangepaste toiletten, hebben meesteal geen drempels en in sommige gevallen verhoogde bedden. Zo bieden wij voor iedereen een geschikte accommodatie.

Wensen? Geef het door

Heeft u speciale wensen? Geef het aan ons door. Wij kunnen u adviseren. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Zo weet u wat uw groepsaccommodatie gaat kosten. U kunt contact met ons opnemen via de e-mail op info@groepshuis.com of telefonisch 036-5370011. Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte groepsaccommodatie in Nederland of de Ardennen.

Groepsaccommodatie Noord-Holland

  • Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht