Groepsaccommodatie Utrecht - Groepshuis.comGroepshuis.com

Groepsaccommodatie Utrecht

Groepsaccommodatie Utrecht

Op Groepshuis.com vindt u een groot aanbod van groepsaccommodaties in Nederland en België. In de provincie Utrecht bieden wij in samenwerking met  onze partner Belvilla diverse vakantiehuizen en groepsaccommodaties aan. De woningen zijn te boeken van 1 tot 8 personen. Doordat diverse woningen op een vakantiepark liggen is het met grote groepen vaak mogelijk meerdere huisjes te huren. Zo vindt u toch een geschikte groepsaccommodatie Utrecht. Mocht u speciale wensen of vragen hebben staan wij graag voor u klaar. Bel of mail ons gerust.

Utrechtse Heuvelrug

De groepsaccommodaties in Utrecht liggen bijna allemaal op of rond de Utrechtse Heuvelrug. De huur van een woning in Utrecht zorgt voor een prima uitvalsbasis om de omgeving te leren kennen. U kunt gaan winkelen in Amersfoort of Utrecht naar de Dierentuin in Rhenen of gewoon lekker gaan wandelen in de bossen.  De Utrechtse Heuvelrug is geschikt voor een ontspannen vakantie in eigen land.

Vakantieparken Utrecht

In Utrecht bieden wij diverse groepsaccommodaties aan op vakantieparken. Zo kunt u door meerdere huizen te huren met een grotere groep verblijven. Hierbij kunt u voorkeur opgeven voor woningen welke bij elkaar liggen zodat het groepsgevoel uiteraard blijft bestaan. De accommodaties op vakantieparken vindt u o.a. bij Loosdrecht, voor een vakantie op en rond het water en bij Rhenen, als uitvalsbasis voor mooie wandelingen of fietstochten. Wilt u liever rustiger verblijven kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een accommodaties op een landgroed.

Onze woningen

Het aanbod van de groepsaccommodaties in Nederland is erg groot. Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuwe woningen welke wij u kunnen aanbieden. Dit doen wij ook in België en de Ardennen. Zo zit er voor iedere groep, groot of klein een geschikte groepsaccommodatie tussen.

In de Ardennen bieden wij meer mogelijkheden in de basic groepshuizen. Hier kunnen wij bijvoorbeeld catering op locatie verzorgen zodat u hier geen omkijken naar heeft tijdens uw familieweekend of werkweek. Maar ook een actief programma kunnen wij u aanbieden in samenwerking met onze zusterorganisatie Teambuilder.

Wensen? Geef het door

Heeft u speciale wensen? Geef het aan ons door. Wij kunnen u adviseren. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Zo weet u wat uw groepsaccommodatie gaat kosten. U kunt contact met ons opnemen via de e-mail op info@groepshuizen.be of info@teambuilder.be. Of telefonisch via 03-2252160 voor België en 036-5370011 of 06-14443700 Nederland. Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte groepsaccommodatie in de Ardennen.

Groepsaccommodatie Utrecht

  • Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht