Over ons - Groepshuis.comGroepshuis.com

Over ons

Groepshuis.com

Groepshuis.com is onderdeel van Groepshuizen.be en opgericht door leerkrachten uit het voortgezet onderwijs. Na het organiseren van diverse werkweken in de Ardennen waren wij hier goed bekend en zijn wij andere leerkrachten en scholen gaan helpen met de organisatie. Als één van de eerste buitensportorganisatie zijn wij in de Ardennen terecht gekomen waar wij diverse groepsaccommodaties zijn gaan verhuren en diverse activiteiten, zoals kajakken, mountainbike en bergsport, zijn gaan verzorgen.

Het aanbod

U kunt bij groepshuis.com kiezen uit een groot aantal groepsaccommodaties en vakantiehuizen in o.a. Nederland en België. In de België beheren wij zelf 20 verschillende groepsaccommodaties. Deze accommodaties zijn geschikt voor 14 tot 80 personen. De beschikbaarheid kunt u bij ons navragen. Eén huis wordt verhuurd aan één groep. De accommodaties zijn uitermate geschikt voor schoolreizen, werkweken, bedrijfsuitjes of teambuildinguitjes. Alle overige huizen in Nederland en België bieden wij samen met diverse partners aan. Van deze huizen kunt u online direct de beschikbaarheid terug zien.

Groepshuizen Ardennen

De huizen welke wij in eigen beheer aanbieden kunt u terug vinden op Groepshuizen.be
De verblijven zijn op basis van zelfverzorging, u dient dus zelf voor eten en de schoonmaak te zorgen.
De prijzen voor de accommodaties voor een midweek zijn € 17 per persoon per nacht. In het weekend betaalt u € 17,50 per persoon per nacht.

Over ons

  • Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht