Vakantiehuis aan de kust - Groepshuis.comGroepshuis.com

Vakantiehuis aan de kust

Vakantiehuis aan de kust

Wilt u een weekendje lekker uitwaaien aan de Nederlandse kust? Dit kan in een vakantiehuis aan de kust. Of u nu opzoek bent naar een vakantiehuis of groepsaccommodatie aan de kust wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste woning. In samenwerking met onze partner Belvilla bieden wij ruim 700 vakantiehuizen, groepsaccommodaties en appartementen aan de kust. Deze woningen vindt u Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en Zeeland.

Familieweekend aan de kust

Naast vakantiehuizen voor het gezien bieden wij diverse groepsaccommodaties aan voor een gezellig familieweekend aan de kust. Met opa en oma, ooms en tantes of neven en nichten een gezellig weekend weg en uitwaaien aan de kust? Bij ons vindt u kleine en grote woningen aan de kust in Zeeland, Noord- en Zuid-Holland en Friesland. U kunt er ook voor kiezen om te verblijven op één van de Waddeneilanden. Zoals een vakantiehuis Texel.

Weekendje uitwaaien

Een weekendje uitwaaien kan prima met een vakantiehuis aan de kust van Groepshuis.com. Doordat u dicht bij het strand verblijft kunt u heerlijk uitwaaien en alle zorgen vergeten. Een gezellige strandwandeling maken of zandkastelen bouwen met de kinderen. Geniet van de Nederlandse kust.

Woningen voor mindervalide

Groepshuis.com biedt een kleine selectie woningen en groepsaccommodatie voor mindervalide. De woningen beschikken over een extra brede doorgang, aangepaste toiletten, hebben meesteal geen drempels en in sommige gevallen verhoogde bedden. Zo bieden wij voor iedereen een geschikte accommodatie.

Wensen? Geef het door

Heeft u speciale wensen? Geef het aan ons door. Wij kunnen u adviseren. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Zo weet u wat uw groepsaccommodatie gaat kosten. U kunt contact met ons opnemen via de e-mail op info@groepshuis.com of telefonisch 036-5370011. Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte groepsaccommodatie in Nederland of de Ardennen.

Vakantiehuis aan de kust

  • Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht