Groepsaccommodatie Nederland - Groepshuis.comGroepshuis.com

Groepsaccommodatie Nederland

Groepsaccommodatie Nederland

Groepshuis.com is al jaren de de nummer 1 als het gaat om het verhuur van een groepsaccommodatie, vakantiehuis of appartement in Nederland en België. Samen met diverse partners zoals Belvilla en Groepshuizen.be bieden wij een ruime keuze aan woningen. In de Ardennen verhuren wij ruim 20 basic woningen die geschikt zijn voor grote groepen mensen. Gaat u bijvoorbeeld met uw klas op werkweek? Of heeft u een familieweekend? Deze groepshuizen kunt u bij ons vinden, maar ook voor de luxere huizen e Nederland en België bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u specifieke wensen en kunt u het online niet vinden? Mail of bel ons gerust.

De prijzen

De prijzen van een groepsaccommodatie Nederland variëren per woning. U kunt de huizen huren voor een, weekend, midweek een week of in overleg een andere periode. Per periode kunnen andere prijzen gelden welke u direct terug ziet bij de informatie over de groepsaccommodatie. Voor de basic groepshuizen in de Ardennen kunt u rekening houden met een prijs van € 17,- per persoon per nacht van maandag tot vrijdag. In het weekend dient u rekening te houden met een prijs van € 17,50 per persoon per nacht voor deze huizen. De groepsaccommodatie in de Ardennen zijn ruim opgezet en voorzien van de nodige comfort. Er is een grote keuken aanwezig, diverse douches en meerdere toiletten. Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie dat geschikt is voor mindervaliden? Geef dit dan aan ons door. Wij weten precies welke huizen geschikt zijn in de Ardennen.

Een schone groepsaccommodatie

Hygiëne staat bij ons voorop. Daarom wordt iedere groepsaccommodatie Nederland vooraf netjes schoon gemaakt door een beheerder. Zo zorgen wij ervoor dat u in een nette groepsaccommodatie terecht komt. Voor veel van de woning geldt naast de huurprijs ook een extra toeslag voor de schoonmaak achteraf.

Onze woningen

Het aanbod van de groepsaccommodaties in Nederland is erg groot. Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuwe woningen welke wij u kunnen aanbieden. Dit doen wij ook in België en de Ardennen. Zo zit er voor iedere groep, groot of klein een geschikte groepsaccommodatie tussen.

In de Ardennen bieden wij meer mogelijkheden in de basic groepshuizen. Hier kunnen wij bijvoorbeeld catering op locatie verzorgen zodat u hier geen omkijken naar heeft tijdens uw familieweekend of werkweek. Maar ook een actief programma kunnen wij u aanbieden in samenwerking met onze zusterorganisatie Teambuilder.

Wensen? Geef het door

Heeft u speciale wensen? Geef het aan ons door. Wij kunnen u adviseren. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Zo weet u wat uw groepsaccommodatie gaat kosten. U kunt contact met ons opnemen via de e-mail op info@groepshuis.com of info@teambuilder.be. Of telefonisch via 036-5370011. Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte groepsaccommodatie of vakantiehuis in Nederland of België.

Groepsaccommodatie Nederland

  • Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht